• برابر با : 19 - جماد أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 9 November - 2025
کل اخبار 5519اخبار امروز : 0
15

از سرزمین آب تا کویر بی‌آب

  • کد خبر : 10827
  • 02 آگوست 2025 - 11:43
از سرزمین آب تا کویر بی‌آب

هدف پرس از بی آبی کشور گزارش می دهد ؛ با تداوم شرایط اقلیمی در ماه‌های گرم پیشرو که به طور طبیعی ماه‌های خشک و کم‌بارش محسوب می‌شوند، امکان بهره‌برداری مستمر از منابع آبی سدهای تهران به کمترین میزان ممکن خواهد رسید. شرکت آبفای استان تهران یکی از راه‌های برون‌رفت از شرایطموجود را اعمال مدیریت […]

هدف پرس از بی آبی کشور گزارش می دهد ؛
با تداوم شرایط اقلیمی در ماه‌های گرم پیشرو که به طور طبیعی ماه‌های خشک و کم‌بارش محسوب می‌شوند، امکان بهره‌برداری مستمر از منابع آبی سدهای تهران به کمترین میزان ممکن خواهد رسید.
شرکت آبفای استان تهران یکی از راه‌های برون‌رفت از شرایطموجود را اعمال مدیریت فشار شبکه برای توزیع همگن و عادلانه آب می‌داند. برای جبران محدودیت‌های ناشی از افت فشار، به مشترکانی که فاقد مخزن و پمپ ودر مجتمع‌هایمسکونی چند طبقه ساکن هستند، توصیه می‌شود نسبت به نصب مخزن و بعد از آن پمپ در طبقه همکف و یا طبقات زیرزمین اقدام کنند.
در این اطلاعیه بر لزوم صرفه‌جویی دستکم 20 درصدی در مصارف آب و پرهیز از مصارف غیر ضروری در شرایط سخت کم‌آبی موجود تاکید و استفاده از لوازم کاهنده مصرف بر رویشیرآلات با قابلیت صرفه‌جویی 30 درصدی مصرف آب توصیه شده است.
تقریباً در تمامی فصول سال شاهد قطعی‌ها در حوزه انرژیهستیم و به نوعی ناترازی انرژی همواره در کشور وجود دارد. برهمین اساس شاهد آن هستیم که در فصول بهار، تابستان و حتی پاییز برق و آب برای مردم سهمیه‌بندی و قطع می‌شود و در فصل زمستان نیز برخی از نقاط کشور با قطعی و سهمیه‌بندی گاز مواجه هستند.
همین ناترازی‌ها و قطعی‌های مکرر باعث شده که مردم نسبت به شرایط موجود اعتراض و عقیده داشته باشند که این قطعی‌هاتبعیض‌آمیز است و باعث شده که زندگی مردم در مناطق مختلف کشور خصوصاً مناطق محروم به خطر بیفتد.
در همین راستا ناترازی برق طی ماه‌های اخیر باعث شد که وزارت نیرو به صورت برنامه‌ریزی‌شده برق مناطق مختلفی را قطع کند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که هر فرد تقریباً هفته‌ای دو بار با قطعی دوساعته برق مواجه است. اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که این قطعی برق دو ساعته در برخی از روزها افزایشپیدا می‌کند و به محدوده سه تا چهار ساعت در روز می‌رسد که این موضوع دلایل مختلفی دارد.
همراه با قطعی برق، آب بسیاری از مناطق نیز قطع می‌شود و علت آن نیز کمبود آب و استفاده از پمپ‌های آب است. با قطع شدن برق پمپ‌های آب از کار می‌افتند در نتیجه روند آب‌رسانینیز مختل می‌شود و می‌توان گفت که در مناطقی همانند تهران و کرج قطعی برق نداریم بلکه حداقل هفته‌ای دوبار آب و برق همزمان با یکدیگر قطع می‌شوند.
طی هفته‌های اخیر به جز برق شاهد سهمیه‌بندی آب در برخی از نقاط تهران هستیم که وزارت نیرو این موضوع را رد می‌کند و اعلام کرده که تنها فشار آب کاهش یافته است. اما بررسی ه نشان می‌دهد که مناطق جنوبی و حواشی تهران با قطعی مکرر آب و برق دست‌وپنجه نرم می‌کنند. مناطق جنوبی و حواشیتهران همانند صالحیه، پیشوا، برخی از روستاها در کهریزک و باقرشهر طی هفته‌های اخیر با قطعی آب مواجه شده‌اند و حتیبرخی از این مناطق به صورت برنامه‌ریزی‌شده هر شب با قطعیآب مواجه می‌شوند. این موضوع درحالی است که پیگیری‌هانشان می‌دهد قطعی آب در شمال تهران اتفاق نیفتاده و شرایطهمانند گذشته ادامه دارد.
با این وجود به نظر می رسد که اولین هدیه بحران آب برایمناطق مختلف تهران افت فشار باشد زیرا آب تهران بی جان شده و این وضعیت ممکن است تا اواخر پاییز نیز ادامه داشته باشد.

لینک کوتاه : http://hadafpress.ir/?p=10827

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها