• برابر با : 23 - جماد أول - 1447
  • برابر با : Thursday - 13 November - 2025
کل اخبار 5530اخبار امروز : 0
30

پروژه پیشران ملی احیا مگامدول شرکت جهان فولاد سیرجان با بهره گیری از کاتالیست های خوارزمی راه اندازی شد

  • کد خبر : 7182
  • 07 آوریل 2025 - 15:29
پروژه پیشران ملی احیا مگامدول شرکت جهان فولاد سیرجان با بهره گیری از کاتالیست های خوارزمی راه اندازی شد
 همکاری های مستمر گسترش فناوری خوارزمی و مجتمع جهان فولاد سیرجان که در سال های گذشته با سفارش کاتالیست های DRI آغاز شده بود، اکنون با راه اندازی پروژه پیشران ملی مگامدول این مجتمع بزرگ فولادی وارد مرحله جدیدی شد.
شرکت مهندسی بین‌المللی فولاد تکنیک به عنوان پیمانکار پروژه احیا مگا مدول جهان فولاد سیرجان با توجه به کیفیت و بازدهی کاتالیست‌های خوارزمی در دیگر پروژه‌های عظیم فولادی که به رکوردهای تولید بسیاری دست پیدا کرده، قرارداد تولید و تحویل دهی کاتالیست‌های DRI مگا مدول جهان فولاد سیرجان را با گسترش فناوری خوارزمی به امضا رساند.

این کاتالیست ها برای بارگذاری در کارخانه احیا مگامدول، که دومین پروژه پیشران ملی در سال 1403 است در شرکت جهان فولاد سیرجان در 540 عدد تیوب با نظارت متخصصین خوارزمی از شهریور تا مهر ماه 1403 بارگذاری و پس از حدود سه سال تلاش مستمر مهندسین توانمند داخلی، در اسفند ‌ماه ۱۴۰۳ با نظارت تیم مهندسی شرکت خوارزمی راه اندازی شده و وارد مرحله تولید شد.

اعتماد مجموعه‌های معتبر و بزرگی چون جهان فولاد سیرجان و شرکت مهندسی بین‌المللی فولاد تکنیک، مهر تاییدی بر عمکلرد درخشان کاتالیست‌های تولیدی «گسترش فناوری خوارزمی» در عرصه صنعت عظیم فولاد ایران است.

لینک کوتاه : http://hadafpress.ir/?p=7182

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب‌ها