«هدف و اقتصاد» از گسترش قیاس مع الفارق گزارش می دهد؛
چند روزی است که افت فشار آب در سطح شهر تهران، خودنمایی می کند و عملا خانه هایی که در طبقات دوم به بالای ساختمان ها هستند، کمتر تجربه آب با کیفیت را دارند.
محسن اردکانی مدیرعامل آبفای استان تهران در خصوص افت فشار آب در برخی از مناطق تهران گفت: اگر فشار آب در برخی از مناطق تعدیل نشود همین میزان آبی هم که در اختیار داریم از دست خواهیم داد در حال حاضر برنامه ای برای جیره بندی آب در تهران نداریم و این افت فشار آب برای مدیریت شبکه است چرا که منابع آب محدودی در اختیار داريم.مدیر عامل آبفای استان تهران تصریح کرد: تقاضای ما از هموطنان این است که ۲۰ درصد در مصرف آب صرفه جویی داشته باشند به طوری که از ۲۵۰ لیتر که در شبانه روز هر شهروند استفاده می کند آن را به ۲۰۰ لیتر برسانند یکی از مهمترین اقدامات برای مدیریت بحران، کاهش مصرف آب است.
اما این تمام ماجرا نیست. گویا انداختن تقصیر به گردن مردم به امری عادی بدل شده است تا جایی که یک نماینده مجلس، کار را به حمام رفتن مردم نیز کشاند.
شاهرخ رامین، نماینده دماوند و فیروزکوه در صحبت هایی، گفت: واقعاً برخی تصور میکنند دولت انتخاب کرده است که برق نباشد تا روی به تعطیلی کشور بیاورد؟ یعنی واقعاً کمخردی است که افرادی فکر کنند انرژی به اندازه کافی وجود دارد، ولی دولت تاکید به تعطیلی داشته باشد.
وی افزود: در شرایط کنونی با ناترازیهایی که دولت در حوزه انرژی دارد، اعلام تعطیلیها، تنها راه ممکن است. یعنی واقعاً دولتی که از شهریور ماه شکل گرفته است، در این ۶ ماه، انرژی مملکت را تمام کرده و اساساً کشور را نابوده کرده است؟ اگر منصف باشیم متوجه میشویم که این اتفاقات، ریشه در گذشته دارد. تا این جای صحبت های این نماینده مجلس قابل هضم است اما شگفتی از جایی شروع می شود که این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: خیلی از مردم ما اینطوری یاد گرفتند که هر چقدر انرژی در اختیارشان قرار میگیرد، بسوزانند. در همین مجلس که ما کار میکنیم، درب و پنجرهها استاندارد نیست و اتلاف انرژی داریم. همین اتفاق در خیلی از خانههای ایرانیها دیده میشود. اینکه خیلی از افراد دو برابر استانداردهای جهانی، گاز، برق، نفت، بنزین و… استفاده میکنند، نشاندهنده این است که دولت در این ۶ ماه این رویه را رقم زده است؟ واضح است که فرهنگ الگوی مصرف در جامعه ما نهادینه نشده است و کار به نقطهای رسیده که باید در برخی مواقع برق را قطع و یا کشور را تعطیل کرد.
رامین اظهار کرد: گفته میشود در ایران خیلی از افراد برای دوش گرفتن، ۲۰ تا ۴۰ لیتر آب مصرف میکنند، ولی در کشور انگلیس که یک جزیره است و دور تا دور آن، آب است، با دو سطل آب خود را تمام و کمال میشویند. متاسفانه در این ناترازیها، همه مقصریم و با این فرمانی که سالها و دههها حرکت کردهایم، منابع را بیرویه مصرف کردیم و اکنون با کمبودهای جدی روبهرو شدهایم.
این مقایسه در حالی انجام می شود که هیچ قسمت دیگری از زندگی روزانه ما با انگلیسی ها و اروپایی ها مقایسه نمی شود!
این نماینده مجلس و هر شخص دیگری که چنین تفکری دارد در ابتدا باید بگوید که اساسا کدام شهر اروپایی به اندازه تهران هوایی آلوده دارد؟ هوایی که کافیست در آن قدم بزنید و یا موتورسواری کنید تا قسمت اعظم آلودگی آن را به خود جذب کنید و با چند تانکر آب هم تمیز نشوید.
پیش از آن که اهمیت داشته باشد که انگلیسی ها با چند سطل آب حمام می کند باید پاسخ داده شود که کجای زندگی ما شبیه به آن هاست که مصرف آب را با آن خطه مقایسه می کنید؟ شاید نیاز است یک بار برای همیشه به این سوال پاسخ داده شود.
حمام انگلیسی
«هدف و اقتصاد» از گسترش قیاس مع الفارق گزارش می دهد؛ چند روزی است که افت فشار آب در سطح شهر تهران، خودنمایی می کند و عملا خانه هایی که در طبقات دوم به بالای ساختمان ها هستند، کمتر تجربه آب با کیفیت را دارند. محسن اردکانی مدیرعامل آبفای استان تهران در خصوص افت فشار […]
لینک کوتاه : https://hadafpress.ir/?p=7134
- ارسال توسط : محمدرضا سعیدی
- 1 بازدید
- بدون دیدگاه